Nieuwe Energievergelijker

Nederland is een slimme energievergelijker rijker, namelijk Energiesite.nl. De energievergelijker is ontstaan uit een samenwerking tussen de website budget-energie.nl en energiesite.nl. Naast een handige vergelijker biedt de website ook uitleg over de energiebegrippen en actueel nieuws over de energiemarkt.

Wat is het voordeel bij NUON ten opzichte van de andere energieleveranciers?

Nuon heeft een handig overzicht gemaakt. In energieprijsvergelijking kunt u direct het voordeel ten opzichte van andere energieleveranciers zien. In vergelijking is het vastrecht voor levering meegenomen. Daarnaast is prijsvergelijking gebaseerd op 3 jaar afname*.
Oxxio = U bespaart met Nuon ruim 294 Euro
Essent = U bespaart met Nuon ruim 183 Euro
Eneco = U bespaart met Nuon ruim 128 Euro
NEM = U bespaart met Nuon 23 Euro

Nuon stroom en gas actie

Nuon heeft nu een speciale actie. U krijgt maar liefst 1 jaar lang Stroom en Gas tegen superlaag tarief. Profitieer vandaag nog van de actie. U kunt echt flink wat geld besparen.

Hoe werkt de actie van NUON?
U sluit met Nuon een jaarcontract af met een variabele prijs. In het eerste jaar krijgt u, zowel nieuwe als bestaande klanten, ten minste 20% korting op de standaard stroomtarieven van Nuon. De korting geldt voor de eerste 10.000 kWh elektriciteit per jaar. Daarnaast is ook bekend geworden dat Nuon de energietarieven per 1 januari gaat verlagen (altijd mooi om dit alvast te weten).

Wat is de looptijd van actie?
12 maanden

Hoe zegt u de NUON actie op?
U kunt het contract 30 dagen voor de einddatum van het contract schriftelijk opzeggen. Zegt u het contract niet op dan wordt het 12 maanden verlengd met de dan geldende ActiePrijs-tarieven.

nuon speciale actie